Skip to main content

StuntLife - Magyar SA-MP Szerver

StuntLife'a hoş geldiniz!

Topluluk forumlarımıza hoş geldiniz; kendi topluluğunuzu etkin bir şekilde yönetmeniz, harika fikirler ve hizmetlerimiz için bize katılabilirsiniz.

Kitöltési minta
Privát üzeneted mindenképp tartalmazza az alábbi adatokat:

- Játékbeli neved: Azt a felhasználónevet add meg, amivel a szerverre regisztráltál, valamint amivel a jutalmakat át szeretnéd venni
- Támogatás összege: Az az összeg, amit az SMS elküldésével egyidőben fizettél.
- Telefonszám:
Az azonosíthatóság végett szükségünk van telefonszámodra, méghozzá az utolsó 2 számjegy nélkül!
A telefonszámod utolsó 2 számjegyét a személyes adatok védelme miatt mi magunk nem látjuk, így az azonosításhoz csak a telefonszámod első 9 számjegyére van szükségünk! (pl.: a telefonszámod: +36 30 12 34 567, ez esetben csak erre lesz szükségünk: +36 30 12 34 5)

- Mapolt ház forráskódja: Amennyiben saját ház építésére jogosult vagy, egy .txt fájlba másold be a forráskódot, és ezt küld el nekünk!
FIGYELEM: Tömörített mappákat nem fogadunk! MTA San Andreas -al készített pályákat konvertáld át "CreateObject" vagy "CreateDynamicObject" formátumra!
Konvertáláshoz használd az alábbi oldalt: gtamap.delux-host.com/converter/
(Ezen az oldalon .map kiterjesztésű pályák konvertálására van lehetőség. - Itt az "Y_Less Script Includes Object Streamer" formátumban szükséges átkonvertálni a pályát!)


- Egyéb megjegyzések: Bármilyen egyéb megjegyzés. - Ide kell írnod a kapuval kapcsolatos igényedet is, amennyiben jogosult vagy rá.


Miután felvetted velünk a kapcsolatot, lehetőség szerint 3 napon belül igyekszünk feldolgozni az adatokat, és jóváírni a támogatásért járó jutalmad.
(Szabadidőtől függően előfordulhat, hogy csak később tudjuk átadni a jutalmad, ez esetben megértésed kérjük.)

Privát Üzenet Küldéséhez kattints
Task