Skip to main content

StuntLife - Magyar SA-MP Szerver

StuntLife'a hoş geldiniz!

Topluluk forumlarımıza hoş geldiniz; kendi topluluğunuzu etkin bir şekilde yönetmeniz, harika fikirler ve hizmetlerimiz için bize katılabilirsiniz.

Kezdő fórumozó
Üzenet szerkesztésének időpontja: 2020-02-23, 00:47 . Szerkesztette: Mate..
Mi egy rendszerezett frakciót szeretnénk, ezért ezek a pontok fontosak a frakcióban való maradáshoz!
Tagfelvétel - Itt megtalálsz minden fontos információt arról, hogy hogyan jelentkezz hozzánk![/color]
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1. Elvárásaink köze tartozik az, hogy jól tudj kezelni bizonyos fegyvereket! (Sawn-Off Shotgun, TEC-9/UZI előnyben)
2. Fontos dolognak tartjuk azt is, hogy légy kultúrált, és tiszteletmegadó. Feletteseidre valamilyen szinten hallgatnod kell.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


                                          Rangrendszerünk - Mi hogyan működik nálunk!
1-es (Beavatott) rang: Ez a próbaidős rangot jelenti nálunk, itt kell jól teljesíteni ahhoz, hogy szintet léphessen az illető.

2-es (Tag) rang: Az adott játékos már elérte azt a szintet, hogy szintetléphet a frakcióban itt már nem annyi az elvárt mint egy próbaidőstől.

3-as (Rangidős) rang: A játékos már egy ,,érték''-et képvisel a frakcióban, ezt a rangot elérni eléggé nehéz,
sok játszott idő árán, érheti majd el az adott játékos. Kevesebb feladat hárul rá mint az előző két szinten lévő játékos/játékosokra.

4-es (Alvezér) rang: Két vagy három ember viselheti a frakcióban ezt a szintet, elérése nehezebb a Rangidős szinthez képest. A frakció legaktívabb valamint legjobbjaiból kerülnek ki a frakció alvezérei.

5-ös (Bandavezér) rang: A két vezetője a frakciónak (szerver szabályzat alapján), abszolút hatalom a frakción belül ő(k) dönti(k) el, hogy ki kerülhet be a frakcióba lefokozásra elég ritkán szokott kerülni sor, akkor kiválasztásra kerül az új vezető/vezetők a régiek helyére. Ilyenkor azok a jogok amelyeket az előző vezetők birtokoltak, átruházódik a következőkre.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tagfelvétel menete!

Az adott vezető, felméri képességeid legtöbbször harc formájában, mivel mi nagy súlyt fektetünk a területharcra, így olyan játékosokat keresünk, akik tudnak használni olyan fegyvereket melyek fontos szerepet töltenek be a területharc végkimenetelében!
Ha megvolt a teszt, akkor a két vezető dönt arról, hogy felveszik-e az adott játékost. (Ez időkérdése.)
Mindenkit várunk sok szeretettel! Úgy lehetséges jelentkezni, hogy a szerveren az egyik Bandavezérre, és ő tájékoztat a tagfelvételről! Mindenkinek sok sikert kívánunk a tagfelvételen!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
,,Keep me on the block baby''
StuntLife player since: 2k16.8.31 - nowadays
The 2nd most banned player in 2018's summer
Ex Ballas Leader
Ex Grove Leader
,,Keep me on the block baby''
"Sokan próbáltak megállítani, egyiküknek sem sikerült."
[Kép: 266?cb=20100618215651]
Globális Moderátor
A téma elavult, mivel már mások a tagok, vezetők. Zárom, helyezem.
Advertising Designer. Video Editor. 
Gamer. SA:MP Mapper.

Global Moderator
Level 7 Server Administrator
CEO at Shelby Company Ltd.
Founder Member of $ 420 $
Leader of Ballas

1 Vendég
Task